fbpx
gruue banner bilde

Vedfyrt pizzaovn for hvermansen

Gruue revolusjonerer og forenkler måten å lage perfekt italiensk pizza i hagen.

Pressemelding 30.03. 2019

Å lage perfekt pizza i en vedfyrt ovn har ofte vært en komplisert og kostbar affære. Gruue Pizzaboks er noe så sjeldent som en innovativ norskdesignet vedfyrt pizzaovn for hvermansen. Gruue har ikke bare utviklet en vakker og funksjonell vedfyrt pizzaovn til en veldig hyggelig pris, de har også laget flere innovative løsninger, som en roterende pizzastein som kan kontrolleres fra utsiden av Pizzaovnen. Med den roterende pizzasteinen kan du enkelt snu pizzaen under steking og oppnå perfekt resultat hver eneste gang. Gruue lanserer denne måneden sin Pizzaboks vedfyrte pizzaovn med 40% på forhåndssalg for alle som vil starte med matlaging i sin egen vedfyrt pizzaovn denne sommeren.

Bilde fra siden av vedfyrt pellets fyrt pizzaovn fra gruue med glassdør.
Bilde av Pizzaboks med oppgraderingen; Ovnsdør med glassvindu (EKSTRAUTSTYR).

Pizzaboks leveres komplett med pizzastein, ovnsdør som har innebygget termometer, varmeisolert håndtak i tre og kikkehull som gjør at du kan se hva som skjer inni ovnen under stekingen uten å ta av døren.

Enklere pizzalaging for hvermansen

Gruue har som ambisjon å gjøre matlaging mer tilgjengelig og enklere. Pizzaboks er spekket med gode og innovative løsninger samt mulighet for å bygge på med funksjoner ettersom interessen øker. Pizzaboks er ikke bare perfekt til å lage pizza, men også kjøtt, fisk og grønnsaker. Med grillpanner i støpejern kan du steke grønnsaker, fisk eller lage deep pan pizza. I tillegg har du mulighet til å røyke maten i Pizzaboks. Laget med et justerbart spjeld på pipen kan du kontrollere lufttilførselen og dermed bruke fuktet tre av hickory, kirsebær eller epletre som smakstilsetning når du lager mat.

Pizzaboks vedfyrte pizzaovn med ovnsdør med galss
Her ser du pizzaboks med den oppgraderte ovnsdøren med glass.
Roterende pizzastein i vedfyrt pizzaovn
Her ser du den roterende Pizzasteinen montert i Gruue Pizzaboks.

Gruue Pizzaboks kan enkelt oppgraderes med roterende pizzastein samt en ovnsdør med herdet glass som gir økt oversikt over matlagingen.

Pizzaboks er klar til levering i juni

Gruue har så langt solgt nærmere 100 ovner på 2 dager med sitt forhåndssalg og klargjør i disse dager de siste testene for å kvalitetssikre ovnen. Ovnen er laget med inspirasjon fra større italienske ovner, men i en mindre skala. Med et stort brenselskammer bak i pizzaovnen og en pipe i front gjør at du får en jevn og god varme som flytter seg fra baksiden og fremover over pizzaen.

Pizzaboks leveres med bein som kan enkelt foldes under ovnene og med en pipe som kan enkelt tas av slik at den tar mindre plass ved lagring. Pizzaboks leveres med en stor 33x33cm pizzastein som gir den perfekte sprø bunnen når ovnen varmes opp til over 400C.

For mer informasjon om Pizzaboks og tilbehør klikk her

Mediapakke

Last ned vår pakke med høyoppløselige bilder av Gruue Pizzaboks. Alle bildene kan brukes fritt i nyhetsartikler og stoff som omhandler samme eller lignende kategori. Alle bilder skal krediteres Gruue og artikkelen skal inneholde minimum en lenke tilbake til Gruue.com med en do-follow link.

Last ned høyoppløslige bilder

Last ned pressemelding som PDF

Historien bak pizzaboks

Markus Vesøen og Elisabeth Bratteberg kjøpte sin første elektriske pizzaovn i 2010 som de modifiserte for å oppnå høyere temperaturer. Etter årevis med surdeigstartere og pizzabaking bega de seg ut på en road trip gjennom Europa for å spise pizza og finne hemmeligeheten bak den perfekte stekte pizzaen. Resultat ble Pizzaboks vedfyrte pizzaovn, en rimelig pizzaovn som er enkel i bruk for hvermansen.

Les mer om historien bak Gruue her.

Om firma

Gruue er en merkevaren under selskapet Braves. Braves er kjent for å skape spennende og innovative merkevarer og produkter som Rescue Juice, Falch & Frische og nå Gruue. Braves er et selskap startet av Elisabeth Bratteberg og Markus Vesøen.

Om Gruue i media

Horecanytt - Gruue vedfyrt pizzaovn innovativ design og funksjoner

Agderposten logo Gruue vedfyrt pizzaovn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *