fbpx

Jakten på den beste pizzaen

Sommeren 2018 satt vi oss i bilen, kjørte på danskefergen i Kristiansand, uten noe som helst mål annet enn å finne en skikkelig god pizza. Turen gikk gjennom hele Europa og iløpet av turen var det en ting som var sikkert; pizza fra en vedfyrt pizzaovn var alltid den beste.

Vedfyrt pizzaovn alle har råd og plass til

Pizza har lenge vært en lideskap, men nå ville vi finne en måte å gjennskape smaken av en pizza stekt i en vedfyrt pizzaovn. Vi designet vår første ovn på et stykke papir og satt oss på flyet til Asia. Våre tegninger og ideer om pizzaovnen alle kunne ha råd til, og ikke minst som var enkel å bruke var alt vi hadde da vi landet i Hong Kong.

Starten på Gruue

Inspirert av det norske ordet Grue, startet vi merkevaren Gruue. Vårt mål er å skape produkter som gjør det enklere for deg å lage mat i en vedfyrt pizzaovn utendørs, på tur eller hjemme på terrassen. Produktene er designet for å gjøre pizzasteking enkelt og tilgjengelig for alle.

Les om hvordan vi designer
Bilde av markus og elisabeth på roadtrip i 2018

Om oss

Gruue Pizzaboks er designet og laget av Markus Vesøen og Elisabeth Bratteberg. Sammen har de driver de produkt og merkevare-selskapet Braves som utvikler flere produkter og merkevare.


Du kan lese mere om Braves merkevarer på https://braves.global

Firmainformasjon

Braves Global AS

Kirkegaten 1b - 4878 Grimstad

Orgnr:917187525

Les mer om Braves
Kontaktinformasjon

E-post: [email protected]

All e-post besvares

Obs dersom du ikke får svar snakk med oss på Facebook da vi har problemer spam systemet vårt.

Send e-post

Forhåndssalg

Vi har startet produksjon av versjon 2 av Pizzaboks. Levering av første produksjon skjer i April/Mai, men vi trenger din hjelp! Er du like glad i Pizza som oss, så hadde vi satt pris på at du delte Gruue.com med dine venner og meldte deg på vår e-post liste.


Alle som melder seg på e-post listen får spesielt gode rabatter på våre forhåndssalg.

Meld deg på