fbpx

Jakten på den beste pizzaen

Sommeren 2018 satt vi oss i bilen, kjørte på danskefergen i Kristiansand, uten noe som helst mål annet enn å finne en skikkelig god pizza. Turen gikk gjennom hele Europa og iløpet av turen var det en ting som var sikkert; pizza fra en vedfyrt pizzaovn var alltid den beste.

Vedfyrt pizzaovn alle har råd og plass til

Pizza har lenge vært en lideskap, men nå ville vi finne en måte å gjennskape smaken av en pizza stekt i en vedfyrt pizzaovn. Vi designet vår første ovn på et stykke papir og satt oss på flyet til Asia. Våre tegninger og ideer om pizzaovnen alle kunne ha råd til, og ikke minst som var enkel å bruke var alt vi hadde da vi landet i Hong Kong.

Starten på Gruue

Inspirert av det norske ordet Grue, startet vi merkevaren Gruue. Vårt mål er å skape produkter som gjør det enklere for deg å lage mat i en vedfyrt pizzaovn utendørs, på tur eller hjemme på terrassen. Produktene er designet for nordiske forhold, vær og vind til en veldig tilgjengelig pris.

Bilde av markus og elisabeth på roadtrip i 2018

Om oss

Gruue er en merkevare laget av Markus Vesøen og Elisabeth Bratteberg. Sammen har de startet selskapet Braves som utvikler spennende produkter og merkevare.


Du kan lese mere om Braves merkevarer på https://braves.global

Firmainformasjon

Braves Global AS

Soloddveien - 4876 Grimstad

Orgnr:917187525

Les mer om Braves
Kontaktinformasjon

E-post: [email protected]gruue.com

All e-post besvares i løpet av 48timer

Send e-post

Forhåndssalg

Vi nærmer oss tiden for å kunne starte produksjon av vår første pizzaovn, men vi trenger din hjelp! Er du like glad i Pizza som oss, så hadde vi satt pris på at du delte Gruue.com med dine venner og meldte deg på vår e-post pre-sale liste.

 


Alle som melder seg på e-post listen får 40% rabatt og en spesiell overraskelse på en tilbehørspakke til en utrolig pris. Vi gleder oss himla.

Meld deg på