fbpx

Betingelser

Disse betingelsene gjelder ved kjøp av pizzaovner, kamado, griller og bakerovner på Gruue.com

Forhåndsbestillinger

Ved kjøp på forhåndsbestilling gis kunden er spesielt god pris mot at produktet blir levert på en senere dato. Dette er for å kunne bedre møte kundeetterspørsel og gi Gruue en mulighet til å produsere riktig antall varer iht etterspørsel. Ved forhåndsbestilling vil det ikke bli trukket penger på ditt kort før vi er klar for å levere varen.

Leveringsbetingelser (Forhåndsbestiling)

Når du har forhåndsbestilt en vare vil varen levers i.ht avtalt dato som beskrevet i produktinformasjonen. Vi reserverer oss retten til å levere varen raskere enn oppgitt dato. Vi reserverer oss retten til å levere inntil 4 uker senere enn oppgitt dato.

Priser & Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA. Vi tilbyr betaling med Visa, Mastercard og American Express. Vi tilbyr også handel på faktura for firma og andre forhånds-klarerte kunder. Fakturagebyr tilkommer ved fakturahandel.

Generelle Leveringsbetingelser

Etter at bestillingen er mottatt vil det ta i snitt 2 dager for å behandle din bestilling og inntil 7 dager å levere ditt produkt. Dette er avhengig om produktet er på lager eller om det er blitt bestilt som restordre. Ved restordre kan det ta inntil 6 uker å levere varen.

Kvalitet

Alle produkter laget slik at de holder høy kvalitet. Det vil likevel være forskjell fra de forskjellige produktene pga materialvalg. Det vil også kunne være forskjell på fargen du mottar enn den som er vist på bilde i nettbutikken, dette er grunnet forskjell på farger på bilder og faktisk farger. (grunnet forskjellig fargertemperatur på PC/Mobil skjermeR)

Alle produkter leveres fri for feil eller mangler, skulle det være en feil eller mangel ved produktet reserverer vi retten til å fikse problemet eller erstatte produktet innen 14 dager.

Alle produkter som lages metall vil kunne ruste og om det ikke er oppgitt annet i produkinformasjonen vil produkter som bli utsatt for vær og vind ruste over tid.

Retur

Alle varer har 14 dagers fri retur iht. kjøpsloven. Kunden står selv ansvarlig for retur av produktet og omkostninger det måtte medføre. Dette forutsetter at kunden ikke har åpnet og brukt varen og den kan sendes som ny av selskapet. Dersom kunden forringer produktet ved bruk vil kunden miste retten til å returnere produktet mot full refusjon.

Ved retur som en del av en garantisak dekkes dette av selskapet.

Uavhentet pakke(r)

Ved uavhentede pakke(r) som igjen sendes i retur vil kunden ikke få refundert porto x 2. Dvs, kunden vil bli trukket i.ht postens satser for returforsendelsen til Gruue. Kunden må betale for ny porto dersom kunden ønsker produktet tilsendt på nytt. Dersom kunden ønsker å refundere/heve kjøpet vil det bli trukket fra porto.

Granti

Alle produkter fra Gruue leveres med 1 års garanti mot fabrikasjonsfeil om ikke annet er oppgitt i annonsen. Omkostninger av retur ved garanti dekkes av Gruue.